Bliv klogere på

Vild Med Broderi

Lone P. Christensen

Jeg har lavet håndarbejde siden jeg var 9 år gammel. Jeg har strikket, hæklet, lavet patchwork, syet mit tøj og mine børn’s tøj.

Min mor mestrer kunsten at brodere på en imponerende måde. Hun er den slags brodøse, der sikrer, at bagsiden er lige så smuk som forsiden. Jeg har altid betragtet broderi som lidt kedeligt, men en dag fik jeg lyst til at prøve det selv. Jeg skabte en rødternet sypose med forskellige stingtyper og har den nok gemt et eller andet sted. I kender nok det klassiske broderi, men for mig blev det mere end forventet, da interessen for broderi pludselig greb mig.

Held i uheld

Corona som kickstart

I marts 2020, da Corona ramte os, besluttede jeg mig for at forkæle mig selv med et nyt strikkeprojekt og begav mig til Sommerfuglen, en strikkebutik. Der stod en kosmetikpung på en hylde, som jeg simpelthen måtte eje. Det viste sig, at jeg skulle selv brodere den. Det var et broderikit fra Fru. Zippe, der indeholdt korsstingsbroderi. Dette markede begyndelsen på min nye passion. Jeg elsker at skabe mine egne designs og anvende dem på forskellige ting. Siden da er der blevet til adskillige broderiprojekter.

Broderi har for alvor indtaget mit liv. Gennem årene har jeg arrangeret utallige begivenheder, fra store nytårsfester med 100-120 mennesker til en række andre festlige sammenkomster. Jeg har altid været aktiv deltager i disse arrangementer. Derfor lå det lige til for mig at skabe en Broderifestival, hvor jeg kunne samle mennesker med den samme passion som mig.

Dette fællesskab er vokset og har nu butik i Peder Skrams Gade 17, st. th – 1054 København K, hvor der også løbende vil være events.

Bestil Fisk i sting og stimer

Udfyld dine oplysninger herunder for at bestille